Oualidia parada obligatòria.

30 de agosto, 2014 - Marruecos 2014 - 1 Comentario -

 

Oualidia és una altra perla de la Costa Atlántica. A més de 400 Km de Asilah direcció sud, val la pena d’aturar-se i pasar-hi almenys un altre parell de dies.

 

Tot i ser un punt d’estiueg important, Oualidia és petit i no ha sofert un creixement descontrolat. Un grapat de hotels i apartaments donen cabuda a centenars de turístes, bàsicament marroquís.

 

Les principals atraccions de la zona són la seva llacuna, la qual forma una platja de sorra daurada en forma de mitja lluna i el marisc de la zona. Especialment conegudes per tot el Marroc són les Ostres de Oualidia.

 

A la llacuna es poden fer agradables passejos en barca per contemplar la fauna ornitològica de la zona i els vivers d’ostres. La costa escarpada ens mostra l’Oceà Atlàntic amb tota la seva força. Les postes de sol, no cal dir-ho, són espectaculars.

 

Fora de la temporada d’estiu es converteix en un tranquil poblet on hi ha poca cosa més a fer que relaxar-se, descansar, explorar la llacuna i menjar marisc.

 

Apunteu-vos-ho a la vostra agenda…

20082014-IMGL4880
9k0H81 <a href=\"http://tcwxkwbnepju.com/\">tcwxkwbnepju</a>, [url=http://npsuuzjaawmz.com/]npsuuzjaawmz[/url], [link=http://nxiuwwcjhsvu.com/]nxiuwwcjhsvu[/link], http://yxvplzlqhqiq.com
-
27 de febrero, 2015
9k0H81 tcwxkwbnepju, [url=http://npsuuzjaawmz.com/]npsuuzjaawmz[/url], [link=http://nxiuwwcjhsvu.com/]nxiuwwcjhsvu[/link], http://yxvplzlqhqiq.com/

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

5 + 3 =

Últimas entradas

Categorías