Asilah primera parada

20 de agosto, 2014 - Marruecos 2014 - Comentar -

 

Asilah és una bonica població de la costa atlántica. La seva medina blanca i tranquil·la és el lloc ideal per passar un parell de dies i aclimatar-se al ritme marroquí.

 

La influencia española és visible a tot arreu i, es que des de fa força any Asilah ha rebut la seva visita. Ja sigui per passar les vacances o un cap de setmana, fins i tot, per la gent del sud de la península per anar a passar el dia.

 

En els últims anys l’agradable medina a sofert molts canvis, moltes de les cases han estat comprades per gent adinerada, bé ja siguin marroquís o europeus, entre ells força espanyols, i lògicament els preus de del mercat immboliari s’han enfilat pels núvols.

 

Aquesta influència occidental s’està notant amb força i les coses están canviant ràpidament, possiblement massa ràpid. El que guanyen per una banda o perden amb autenticitat. És la globalització i el preu que s’ha de pagar inevitablement.

 

Durant l’any sol ser un lloc tranquil i agradable però a l’estiu la influència turística es deixar notar de valent. Tant la població per si mateixa com les platges properes, la converteixen en una población ideal per passar les vacances.

 

Asilah compta amb una gran quantitat d’artistes locals comtemporanis i una activitat artística inmensa. Aquests dies, a més, i com cada any es celebra el Festival Cultural Internacional. Moltes de les parets de les cases de la medina es converteixen en murals i els artístes locals exhibeixen les seves obres.

 

Sens dubte un bon lloc per passar uns dies en un lloc tranquil de la costa… 

18082014-IMG_0221

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

3 + 2 =

Últimas entradas

Categorías