FOTOGRAFIA DE VIATGES: Reflexions d'una experiència personal

12th September 2014 - Formació - Comment -

 

"Quan viatgis a un país llunyà potser que no hi tornis mai més, així que assegura’t d’aconseguir les millors fotos possibles. Pots, i de fet, has de preparar al màxim el teu viatge, però possiblement el millor que et passi sigui allò que no havies previst"


Aquesta serà una de les reflexions de la xerrada sobre fotografia de viatges que donaré el pròxim divendres 26 de setembre a Vilafant convidat per l'Associació Cultural Fotogràfica de l'Alt Empordà (ACFAE).


La xerrada constarà d'una sèrie de reflexions personals, que considero és bó tenir en compte, quan ens plantegem un viatge fotogràfic. Estic preparant una trentena de diapositives, que inclouran cadascuna una fotografia i una reflexió.


Sovint he vist gent viatjant càmera en mà, que es comporten com autèntics energumens. Fer la maleta, comprar un bitllet d'avió i tenir la butxaca plena d'euros o dollars no ens dona dret a fotografiar tot allò que se'ns posi pel davant.


Intentarem abordar la fotografia de viatges des de tots els diferents punts de vista amb l'únic objectiu que la xerrada sigui d'interès pels assistents i, si les meves consideracions serveixen per aportar una mica més llum al tema, ja serà l'hòstia...

 

Vivim en una societat on tot ho valorem amb diners, viatjar obviament val diners, però només són l'eina per poder-ho fer. El que ens quedarà serà la vivència i l'experiència viscuda i, això no ho podrem quantificar en diners, però al capdavall serà l'únic que tindrà valor. Els diners si no els gastem viatjant els gastarem en una altra cosa.


És per això, que us animo a tots a viatjar. No cal que aneu a l'altra punta de món, podeu fer un viatge a la cantonada de casa vostra, però viatgeu! Deixeu els prejudicis a casa i feu la maleta amb la ment ben oberta.


Us espero a Vilafant el 26 de setembre...


10599412_697495066999293_4926340459511711809_n

Leave a Comment
Your email address will not be published.

8 + 3 =

Lastest posts

Categories